DelikatesyMoučníky

Batátové brownie

čteme: Batátové brauný

informace

  • Příprava 15 minut
  • Doba včetně pečení 1 hodina
  • Obtížnost pro začátečníky

Bezmoučný výborný desert.

 

 

 

Co budete potřebovat


 

Jdeme na přípravu


1Troubu předehřejte na 180°C.

2Připravte si menší hranatý pekáč a vyložte ho namočeným pečícím papírem – lépe přilne k formě a bude držet tvar. Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky. Uvařte je v páře, až se začnou při napíchnutí na vidličku rozpadat. Potom rozmixujte na pyré a nechte vychladnout.

3Mandle nasypte do mixéru a několika pulzy rozmixujte na směs připomínající hrubší mouku. Smíchejte s kakaem a práškem do pečiva.

4Vajíčka rozklepněte do mísy a ušlehejte s medem a kokosovým olejem. Pokud je olej ztuhlý, postavte sklenici na chvilku do misky s teplou vodou. Při teplotě 25°C začne opět tát.

5Vmíchejte mandlovou mouku s kakaem a poté zapracujte batátové pyré. Na konec přidejte nasekanou čokoládu, brusinky a makadamové ořechy.

 


6Vlijte do připraveného pekáčku a pečte půl hodiny. Nechte úplně vychladnout a potom ozdobte polevou z bílé čokolády.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Podobné recepty

Napsat komentář

Tohle by vás mohlo zajímat

Close
Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.