Rybí maso

Tuňák v sezamové krustě s mangovým salátem

informace

  • 4 porce
  • Příprava 15 minut
  • Obtížnost: snadné

 

 

 

 

Co budete potřebovat


  • 4 steaky z tuňáka
  • 5 lžic černýho sezamu
  • 3 lžíce bílého sezamu
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • sůl
  • pepř

SALÁT

  • 1 mango
  • 1 chilli paprička
  • 2 hrsti rukoly
  • 1 hrst čerstvého koriandru
  • olivový olej na zakápnutí

Jdeme na přípravu


1 Připravíme salát. Mango nakrájejte na kostičky, chilli papričku na kolečka, koriandr nahrubo. Všechny suroviny promíchejte v míse a přidejde rukolu. Zakápněte olivovým olejem. 

2 Steaky z obou stran osolte a opepřete. Smíchejte v míse bílý a černý sezam, steaky v něm obalte.

3 Rozpalte olej na pánvi a tuňáka na něm opečte – 2 minuty z každé strany. Tuňák by měl uvnitř zůstat syrový. Ihned podávejte s připraveným mangovým salátem.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Napsat komentář

Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.