Rybí maso

Treska na másle

informace

  • 4 porce
  • Příprava 20 minut

 

 

 

Co budete potřebovat


  • 800 g tresky
  • 6 lžic másla
  • 1/2 lžičky sušeného česneku
  • 1 lžička kurkumy
  • citron
  • 1 hrst petrželky
  • sůl
  • pepř

 

Jdeme na přípravu


1 V misce smíchejte česnek, kurkumu, sůl a pepř. Rybu rozdělte na porce a obalte ji v koření.

2 V hubší pánvi rozpalte máslo a rybu ze všech stran opečte. Pak ji v pánvi zakápněte citronem a posypte nasekanou petrželkou.

3 Podávejte ji přelitou výpekem a lehkým salátem.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Napsat komentář

Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.