Dietní obědPolévky

Rajská polévka s fetou a krutony

informace

  • 4 porce
  • Příprava 30 minut

 

 

 

Co budete potřebovat


  • 400 g sterilovaných rajčat
  • 100 ml rajčatové passaty
  • 1 cibule
  • 1 l kuřecího vývaru
  • 4 plátky toustového chleba
  • 4 snítky čerstvého oregána
  • 200 g fety
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Jdeme na přípravu


1 Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji. Pak ji zalijte rajčaty, passatou a vývarem, osolte, opepřete a nechte 20 minut povařit.

2 Mezitím nakrájejte pečivo i sýr na kostičky a nasekejte oregano. Pečivo nasucho opečte v troubě nebo na pánvi a sýr obalte v bylinkách.

3 Hotovou polévku rozmixujte dohladka a podávejte s krutony a fetou.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Podobné recepty

Napsat komentář

Tohle by vás mohlo zajímat

Close
Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.