Jehněčí maso

Jehněčí kýta s česnekem a rozmarýnem

informace

  • 4-6 porcí
  • Příprava 15 minut
  • Pečení 1 hodina

 

 

 

 

Co budete potřebovat


  • 1,5 kg jehněčí kýty
  • 3 stroužky česneku
  • 4 snítky rozmarýnu
  • kůra z citronu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

 

Jdeme na přípravu


1 Do misky prolisujte česnek, přidejte nasekaný rozmarýn a citronovou kůru. Přidejte 2 lžíce oleje a promíchejte. Maso očistěte, odblaňte, osolte, opepřete a potřete připravenou pastou. 

2 Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 1 hodinu.

3 Podávejte například s pečenými bramborami.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Napsat komentář

Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.