Nezařazené

Chocolate Mousse

informace

  • 6 porcí
  • Obtížnost přípravy: střední

 

 

 

 

Co budete potřebovat


  • 600 g hořké čokolády (min. 60 %)
  • 6 vajec
  • 900 ml smetany ke šlehání
  • 50 g cukru
  • 30 ml whisky

 

Jdeme na přípravu


1 Žloutky s cukrem vyšlehejte do světlého krému, do něj přidejte whisky a krátce prošlehejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh.

2 Smetanu vyšlehejte a přimíchejte vyšlehané žloutky s cukrem. Do šlehačky s krémem postupně rozpusťte čokoládu a nakonec opatrně zašlehejte sníh.

3 Nechte odpočinout v lednici několik hodin.

 

Vysačky
Zobrazit recept

Napsat komentář

Close

Detekovali jsme u vás blokování reklam. Vzhledem k tomu, že provoz tohoto serveru něco stojí...

No, musíte je prostě pustit, děkujeme za pochopení.